KUSH JAM UNË?

KUSH JAM UNË?

2.00 

Në bashkëpunim me Manoj Publications ju sjellim ciklin mbresëlënës “Kush jam unë?”.

Përshkrim

KUSH JAM UNË?
Në bashkëpunim me Manoj Publications ju sjellim ciklin mbresëlënës “Kush jam unë?”. Të gjitha faqet me kopertina të forta. Një cikël prej 7 librash të cilin fëmija juaj (3-6 vjeç), do ta adhurojë sepse mëson për kafshët e dashura shtëpiake. Ilustrimet fantastike dhe tekstet e dizajnuara për mosha të vogla i bëjnë këta libra edhe më të veçantë. (2 EUR për copë).