TRUPI I NJERIUT – nga cikli ‘Mëso më shumë’

TRUPI I NJERIUT – nga cikli ‘Mëso më shumë’

Një libër mbi trupin e njeriut që nga momenti i lindjes. Pjesët kryesore të trupit të njeriut, që nga truri dhe shqisat, deri te kockat dhe lëkura.

Kategoria:

Përshkrim

Një libër mbi trupin e njeriut që nga momenti i lindjes. Pjesët kryesore të trupit të njeriut, që nga truri dhe shqisat, deri te kockat dhe lëkura. Fotografitë dhe vizatimet që shpalosen në libër i japin gjallëri ilustrimeve! Fëmijët mësojnë mbi strukturën dhe përbërjen e trupit të tyre përmes përshkrimeve të thjeshta dhe ilustrimeve të bukura.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.