Testing Elements

Bestseller

KRYEVEPRAT E AYŞE KULIN

Ju sjellim tre kryeveprat e shkrimtares më të njohur turke të romaneve, Ayşe Kulin – fitueses së shumë çmimeve ndërkombëtare pikërisht me këta tituj – me një ofertë promocionale (19.00 € për të trej... €7.90
botimetefekos

Ti je Placebo

Të gjithë frymëzohemi nga histori të “shërimeve të magjishme”, por ajo që Joe Dispenza na rrëfen në këtë libër fantastik është se të gjithë kemi potencialin për të ndërmarrë shërime të tilla të mrekul... €7.90
Sali Salihu

TË PIKTUROSH TË ARDHMEN

Histori dashurie dhe shprese e dy të panjohurve që shpëtuan njëri tjetrin në një situatë që dukej si mundësia e tyre e fundit. Jeta e Xhonatan Lenglit mori një kthesë rrënuese kur humbi shikimin si... €3.90
Sali Salihu