SHKENCA – Nga Cikli “Dituria është pasuri”

SHKENCA – Nga Cikli “Dituria është pasuri”

2.90 

Të vërtetuarit e asaj që mësojmë nga shkenca me ndihmën e eksperimenteve mbase është pjesa më e rëndësishme e hulumtimit shkencor.
Përmbledhja Eksperimente dhe Veprimtari përmban veprime dhe eksperimente të thjeshta të cilat fëmijët mund t’i kryejnë vetëm për vetëm në shtëpitë e tyre. Realizimi i këtyre veprimeve do t’i bëjë fëmijët që të jenë më të ditur dhe më të vëmendshëm ndaj shkencës.

Përshkrim

Të vërtetuarit e asaj që mësojmë nga shkenca me ndihmën e eksperimenteve mbase është pjesa më e rëndësishme e hulumtimit shkencor.
Përmbledhja Eksperimente dhe Veprimtari përmban veprime dhe eksperimente të thjeshta të cilat fëmijët mund t’i kryejnë vetëm për vetëm në shtëpitë e tyre. Realizimi i këtyre veprimeve do t’i bëjë fëmijët që të jenë më të ditur dhe më të vëmendshëm ndaj shkencës.

Ata do të jenë më të vëmendshëm mbi ambientin që i rrethon dhe mbi atë se si ndodhin gjërat e caktuara.

Mbi këtë cikël:
Kategoria ‘Dituria është pasuri’ përbëhet nga një cikël botimesh mbi botën shtazore, gjeografinë, gjithësinë, historinë, jetën në tokë, etj., Secili nga këta libra përmbajnë informacione të bollshme që do t’u ndihmojnë fëmijëve të marrin mësime enciklopedike shumë të rëndësishme për edukimin e tyre personal.

Shqyrtime

Nuk ka vlerësime akoma

Bëhu i pari që vlerëson

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.